Den här varianten serverade jag mig själv på landet förra veckan i full enlighet med min standardmetod - jag tog nå't jag hade hemma...
Ren Rydberg 1 portion
ca 200 g grillad renentrecote
4 kokta färskpotatisar
3 stjälklökar
1 äggula
salt och peppar
en klick smör för stekning
Tärna köttet och potatisen, hacka löken, skilj ur äggulan och låt den ligga kvar i äggskalet.
Hetta upp stekpannan och glasa löken, lägg åt sidan
Fräs på kött och potatis, salta och peppra.
När potatisen fått en fin stekyta lägg upp kött och potatis i två ränder med lök i mitten och sätt äggulan i mitten som kronan på verket
Den här gången hade jag lite kokt broccoli kvar som också fick sig en uppvärmningsomgång i stekpannan och blev en del av måltiden. Kalas!
Hej Ylva,
SvaraRaderajag brukar kolla in din blog lite nu och då. Kan inte annat än att säga, att du är välkommen till mitt kök - när du vill :)!!
Kram