Rödvin och Rosmarin
tisdag 4 maj 2010

Torskrygg med Mango, Sparris och Bacon

›
Äntligen har sparrissäsongen börjat och den vita finns ÄNTLIGEN att få tag på och avnjutas med ett hav av hollandaise... Men ett av mina nyå...
lördag 20 februari 2010

Publicerat

›
Foto: Katja K Ojoj, Har tydligen vunnit en tävling och familjereceptet kommer att publiceras i en kokbok den 14 april. Min barndomskompis Ka...
2 kommentarer:

Köttleveranser

›
Har de senaste veckorna intensivt försökt äta ur frysen i väntan på årets hjortleverans. Just nu står en hjortragu och puttrar i torr cider,...
onsdag 27 januari 2010

Mandelpotatisgratäng med trattkantareller

›
Till helgen bär det av till fjälls och starka skidåkare behöver stek och potatisgratäng efter en dag i backen. Det här receptet är vid det h...
2 kommentarer:
onsdag 18 november 2009

Trattkantareller och viltfärsbiffar

›
I ett anfall av hushållning skåpade jag åt mig 5 kg trattkantareller...kan vara bra att ha + "du får ett bra pris" på Norrmalmsto...
6 kommentarer:

Frysta kryddor

›
Som stor frysfantast och allmän krukväxtdödare så fullkomligt avgudar jag frysta kryddor, de är roligare än torkade och nästan lika snygga s...

Ratatouillecrumble

›
Sjukt svårt att stava men lätt att laga. Fantastiskt gott tillbehör till grillat kött eller så här års, stek. Kan ätas för sig själv som veg...
1 kommentar:
›
Startsida
Visa webbversion

hopkokerskan

Mitt foto
Ylva
Stockholm, Sweden
Lagar mest mat från de kök jag upplevt; franskt, sydafrikanskt, brittiskt och thai - i kombination med närodlat och vilt får dessa kök min egen norrländska och kosmopolitiska touche. Jag avskyr att kasta mat och går igång på fina råvaror, köper galna mängder kött, gör storkok och älskar nya kryddblandningar. Smaklig Spis!
Visa hela min profil
Använder Blogger.