För alla som har förmånen att få köpa större mängder kött framåt hösten kommer det en tid när frysen måste "ätas ur".
Jag har en ganska lite frys men jag har lyckats trycka in ca 20 kg viltkött i den en höst. I veckan väntar jag mig ett litet ekologiskt lamm från Sörmland.
I projekt "äta ur" uppstår nya matkombinationer.
Gårdagens nyskapande kombination blev en "Thaisoppa på broccoli med Scampi". Dagens middag "Ugnskokt hajmal i vinsås med provencalska kryddor och kantarell."
Eventuellt bjuder veckan på ytterligare en fiskrätt eller så får lammet trängas lite i frysen. Snart är det dags att beställa renkött!
tisdag 9 oktober 2007
Äta ur frysen
hopkokat av Ylva kl 19:07
hopkokboksavsnitt hushållning
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar